Boardgamiac

The Playground, pop-up boardgamecafé Antwerpen

November 13, 2017 | 1 minuutjes leestijd

The playground boardgamecafé is een feit! Een hedendaags concept, pop-ups, het is iets waar ik wel van hou. Her en der poppen allerlei hippe zaken uit de grond en laat hippe tenten nu net iets zijn waar ik van hou. Misschien heb ik wel iets hipsterachtig, ik weet het niet maar het is modern en clean. I like that!

The playground is voor mij dan een speciale pop-up want het is niet het zoveelste restaurantje of bar die in de buurt opengaat, dit is een café met een twist. In dit café kan je terecht om iets te drinken met vrienden en één van je favoriete bordspellen op tafel te toveren. Dé ingrediënten voor een supertoffe namiddag of avond.

The playground, the grand opening & info

De grote opening vindt plaats op zaterdag 18 November en dat van 14 uur tot middernacht. Je kan The Playground vinden in de Pelikaanstraat 3 te Antwerpen. Dat is vlak bij het centraal station. Heb je liever een kaartje? Astemblief!

The playground Antwerpe

Wil je meer informatie omtrent alles wat er gaat te doen zijn op deze heuglijke dag dan kan je terecht op de Facebook eventpagina. Voor alle andere info of gewoon om fan te worden kan je terecht op de volgende webstekjes.

Op het moment van schrijven is de website nog onder constructie maar daar zal vast en zeker snel verandering in komen eens de renovatiewerken en de opening achter de rug zijn.

Afspreken?

An & ik gaan zaterdag ergens in de namiddag een bezoekje brengen in The Playground om een spelletje te spelen en iets te drinken. Het zou wel leuk zijn mochten we daar wat van onze lezers kunnen begroeten en eens samen een spel te spelen.

Tot dan!