Boardgamiac

Samenwerken?

Er zijn vast tal van redenen waarom er samenwerkingen ontstaan tussen bloggers en publishers, agencies en de gewone burger. Heb jij een voorstel om samen te werken met Boardgamiac? Drop us a line en we contacteren je terug!

Download de mediakit

Wat verwacht Boardgamiac van jou?

Een aantal punten waaraan jouw idee moet voldoen zijn:

Gastblog

Heb je interesse om een gastblog te schrijven voor de website? Dat kan! Bezorg ons als de bliksem jouw onderwerp waar je over wil schrijven en dan bekijken wij of het past tussen onze content.

Wij verwachten van jou een artikel aangeleverd in PDF van 400 a 600 woorden lang, gezipt met de afbeeldingen erbij. Wij plaatsen die tussen de tekst aan de hand van de PDF waar de afbeeldingen ook instaan.

Belangrijk!! Onder het artikel zal de nodige credit worden voorzien zoals jouw naam en een link naar je website indien je dat wenst. Let wel: we linken niet naar commerciële websites!

Review

Heb je een spel gemaakt of je gaat een spel uitgeven maar je wil het eerst eens aan de tand laten gevoeld worden? Boardgamiac zou dat kunnen doen voor jou. We maken een selectie uit de aangeboden spellen zodat we binnen ons spellensegment blijven én onszelf kunnen blijven.

Probeer in ieder geval onze aandacht te leggen bij jouw titel! Ja, ik durf!