Boardgamiac

De warmste spellenmarathon 2018

October 07, 2018 | 1 minuutjes leestijd

Binnenkort is het alweer tijd voor de warmste week van Studio Brussel. De warmste week is een initiatief om geld in te zamelen voor allerlei goede doelen. In dit opzet zijn de Boardgamebrothers op de proppen gekomen met een bordspellenmarathon waarvan de opbrengst gaat naar hart voor fibro. Bekijk deze actie op de warmste week!

Fibromyalgie is een spieraandoening die ervoor zorgt dat de patiënten geen lange uithouding hebben. Hieruit is het hele idee ontstaan om een 24-uursmarathon te doen wist Bjorn van de Boardgamebrothers mij te vertellen.

De gezichten van de brothers zijn bij veel mensen in de bordspellenwereld welbekend waardoor hun actie vast en zeker een mooi succes zal worden. Als collega bordspeler/blogger wil ik hun graag helpen om de inzamelactie extra buzz te geven. Ken jij ze nog niet? Ga dan eens een kijkje nemen op hun YouTube kanaal.

De warmste spellenmarathon

Wat houdt dit evenement nu in? Er zal vanalles te doen en te spelen zijn. Voor je je agenda erbij neemt geef ik je alvast de gegevens die momenteel bekend zijn.

Wie?

Iedereen is welkom op het evenement om spelletjes te spelen of morele steun te geven. Bjorn gaat de volle 24 uur spelen dus steun die man!

Wat?

24 uur spelletjes spelen. Je kan natuurlijk ook voor een kortere tijd komen maar Bjorn gaat de volle 24 uur spelen dus heb je nog een beetje tijd? Steun die man tijdens de moeilijke uurtjes.

Waar?

De spellenmarathon gaat door in de Spelfanaat te Mechelen. Zij stellen hun speelzaal én spelcollectie ter beschikking van het goede doel.

Wanneer?

Het startschot wordt gegeven op 1 December 2018 om 14 uur en zal vanzelfsprekend eindigen de dag daarna om 14 uur.

Heb je interesse om te komen? Pin deze dagen dan zeker vast in je agenda en hou een oogje in het zeil op de evenementpagina op Facebook!