Boardgamiac

Recente blogs

 • May 29, 2018

  Bilder, soon on Kickstarter

  Afgelopen weekend op Zomerspel ben ik de toffe jongens van Monkeyshine games tegen het lijf gelopen. Zij hadden een prototype bij waar ik direct aan verkocht was, namelijk Bilder.

 • May 28, 2018

  Zomerspel 2018

  Zoals je in een eerdere blog wellicht heb gelezen ben ik afgelopen zaterdag op bezoek geweest bij Zomerspel in het Gentse. Om ook mijn lezers wat te laten meegenieten maakte ik er een video over.

 • May 24, 2018

  Mission: red planet (2nd edition)

  Onlangs was ik uitgenodigd om een spel te spelen bij Gert van Spelletjes enzo. Er stond een spel op het programma wat ik nog nooit eerder had gespeeld, namelijk Mission Red planet. Een spel waarbij de spelers proberen om de rode planeet te koloniseren en daardoor zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • May 22, 2018

  Zomerspel 2018, de toppers

  Zoals jullie op de Facebook pagina al hebben kunnen lezen ga ik komende zaterdag naar Zomerspel 2018 in Gent, meerbepaald Merelbeke. Wil jij ook gaan dan kan je een kijkje nemen op de website van Zomerspel.

 • March 15, 2018

  Adventures in Never Neverland, update 2018

  Toen ik voor het eerst het spelletje speelde op Spellenfestival te Genk was ik direct verkocht aan het leuke concept dat dit spel te bieden heeft. Daarom had ik toen een interview afgenomen van Vicky Swers, het brein achter Adventures in Never Neverland. Lees die blog zeker als je al wat meer wil weten over dit spel.